beyand_fvh_20160715_1
Marco Zwart studeerde Bedrijfskunde en Management van Verandering aan de RSM Erasmus Universiteit. Hij heeft jarenlange internationale ervaring als manager en begeleider van veranderingstrajecten in de procesindustrie. Daarnaast heeft hij dankzij zijn activiteiten in het openbaar bestuur ook ervaring met verandering in het publieke domein.

In 2007 deed hij de personal mastery opleiding bij McKinsey en Mobius in de Verenigde Staten. Het optimaliseren van organisaties en het begeleiden van veranderingsprocessen met een open en analytische blik zijn zijn tweede natuur. In zijn aanpak staan oplossingsgerichtheid, samenwerking en wederzijds vertrouwen centraal.

Zijn passie is de kansen en mogelijkheden van iedereen maximaal te benutten. Zijn hobby’s zijn reizen (bij voorkeur naar Scandinavië), varen, muziek en theater. Hij combineert de ervaring met bewustwording met het bestuderen van Oosterse (Boeddhistische) filosofie, psychologie en methodologie.

beyand_fvh_20160910_2
Ad Jansen kreeg in de jaren tachtig interesse in verandering. Als leider van een team en een afdeling heeft hij veel veranderingen bewerkstelligd in de procesindustrie. Later kreeg hij op organisatieniveau met transformaties te maken. Hij reisde de hele wereld rond om mensen, teams en organisaties te bewegen tot veranderen.

In 2013 volgde hij de personal mastery opleiding bij McKinsey en Mobius in de Verenigde Staten. Hij weet als geen ander dat luisteren de basis vormt voor succesvolle veranderingsprocessen.

Ad is een muziekliefhebber. Hij speelde 32 jaar als gitarist in een gipsy jazz kwartet.